Pilih Bahasa

LAWATAN KE MINGGU AMANAH SAHAM BERHAD DI TEMERLOH


MINGGU AMANAH SAHAM BERHAD  2017


Pada hari ini, pihak SEJARAH ISLAM PAHANG sempat berkunjung ke pameran Minggu Amanah Saham Berhad yang diadakan di Temerloh bermula 20- 25 April 2017. Pelbagai aktiviti menarik diadakan di tapak khemah pameran. Suasana cukup meriah dikunjungi pelawat dari pelbagai daerah di Negeri Pahang.

Pameran ini diadakan di Dataran Temerloh yang terletak berhampiran Dewan Tun Razak.               (Jika anda berada di sini, ini bermakna anda sudah berada di pintu masuk pameran)

 
Program ini disertai oleh pelbagai unit kewangan dan pelaburan. Pelbagai aktiviti menarik dan hadiah disediakan untuk pengunjung. Anda boleh merasai pelbagai pengalaman menarik sepanjang pameran diadakan.
 
              (Meja pendaftaran sekiranya anda ingin menyertai pertandingan cabutan bertuah)

 
 
(Setelah selesai mendaftar di meja pendaftaran) 


    Setelah siap mendaftar di meja pendaftaran, kami melihat setiap booth mula telah dipenuhi ramai
    pengunjung yang mula menyertai aktiviti yang diadakan. 

     


    Kepada anda yang belum berkesempatan mengunjungi pameran Minggu Amanah Saham Berhad, 
    anda boleh berkunjung ke Temerloh untuk menambah pengetahuan mengenai kewangan dan 
    pelaburan. Selamat memanfaatkan hujung minggu ! 

Share:

0 comments

Mengenai Penulis

Foto saya
بسم الله الرحمن الرحيم Mengenai Blog : Blog menceritakan kajian sejarah, budaya dan makanan di Pahang. Mengenai Penulis : - Zainal Abidin bin Lebai Hassan @ Tuan Guru Haji Hasanuddin,Pengasas Madrasah al Wosto Temerloh Pahang. - Mengaji di Pondok Al Wosto tahun 1970, Sek Men Agama al Ihsan Kuantan,Kulliah Tinggi Agama Abu Bakar Pekan Pahang, Fakulti Pengajian Al Quraan dan Sunnah, UKM. - Mengajar di Kulliah Tinggi Agama Sultan Abu Bakar Pekan,SMA Guai & SMA Al Wosto. - Dilantik sebagai Guru Penolong Kanan Dua STASAB & Pengetua SMA Guai. - Menulis thesis bertajuk : Penulisan Kitab2 Agama di Pahang (1983) - Penulis Blog Sejarah Islam Pahang. - Menulis dalam buku “ TOKOH-TOKOH ULAMAK PAHANG” 2014. - AJK Falak Kerajaan Negeri Pahang sehingga 2008.
Flag Counter