Pilih Bahasa

PESTA AIR CHENOR SIRI 4

SIRI 4

Kemeriahan di Pesta Air Chenor dapat dirasai di Zon Rekreasi Keluarga dan Food Garden.

 (GERAI MASAKAN) (SESI MEDICAL CHECK UP PERCUMA) (DEMONSTRASI MASAKAN) (CENDERAHATI UNTUK KUIZ )  (KEMAS)  (ANDA BOLEH MENCUBA KUIZ DI JABATAN PERANGKAAN) (SKMM menawarkan hadiah untuk pengunjung yang menyertai kuiz)

Pelbagai aktiviti yang diadakan di Zon ini sangat meriah dan dipenuhi pengunjung sejak pagi tadi. Anda jangan terlepas peluang untuk menyertai aktiviti di Pesta Air Chenor Pahang.

Bersambung ke SIRI AKHIR

Share:

0 comments

Mengenai Penulis

Foto saya
بسم الله الرحمن الرحيم Mengenai Blog : Blog menceritakan kajian sejarah, budaya dan makanan di Pahang. Mengenai Penulis : - Zainal Abidin bin Lebai Hassan @ Tuan Guru Haji Hasanuddin,Pengasas Madrasah al Wosto Temerloh Pahang. - Mengaji di Pondok Al Wosto tahun 1970, Sek Men Agama al Ihsan Kuantan,Kulliah Tinggi Agama Abu Bakar Pekan Pahang, Fakulti Pengajian Al Quraan dan Sunnah, UKM. - Mengajar di Kulliah Tinggi Agama Sultan Abu Bakar Pekan,SMA Guai & SMA Al Wosto. - Dilantik sebagai Guru Penolong Kanan Dua STASAB & Pengetua SMA Guai. - Menulis thesis bertajuk : Penulisan Kitab2 Agama di Pahang (1983) - Penulis Blog Sejarah Islam Pahang. - Menulis dalam buku “ TOKOH-TOKOH ULAMAK PAHANG” 2014. - AJK Falak Kerajaan Negeri Pahang sehingga 2008.
Flag Counter